Πολιτική Επιστροφών

1. Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή και αφού το έχετε γνωστοποιήσει με e-mail στο info@nexx.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει τη ολοκλήρωση της διαδικασίας και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή της. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα είναι στην κατάσταση που τα παραλάβατε χωρίς να έχετε ανοίξει τη συσκευασία καθώς επίσης πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο πώλησης.

Για την επιστροφή των προϊόντων, επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής. Οι επιστροφές χρημάτων των προϊόντων που έχουν επιστραφεί γίνονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του επόμενου μήνα από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της επιστροφής.

 

2. Ακύρωση Παραγγελίας

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων, μπορείτε να ζητήσετε να ακυρωθεί η παραγγελία μέσω e-mail (info@nexx.gr)

Τα έξοδα μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ACCOUNT
Λίστα Επιθυμητών
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ΠΑΝΩ
Arrow

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0